svētdiena, 2015. gada 10. maijs

Šokolādes kūka ar ķiršiem.


 Biskvītam :250 ml. piena + 1 ēd.k. citrona sulas
100 g mīksta sviesta
250 g cukura
3 olas
250 g miltu
60 g kakao pulvera
1 paciņa cepamā pulvera
300 g ķiršu ( man bija saldēti ko iepriekš atlaidināju )
 Krēmam : Pēc izvēles, es taisīju ar skābo krējumu ko sakūlu ar cukuru.
Biskvīts:
1.Pienam pievieno citronu sulu un ļauj nedaudz pastāvēt.Sausās sastāvdaļas sajauc savā starpā.
2.Bļodā sakuļ sviestu ar cukuru,pievieno pa vienai olas.
3.Turpinot kult, sviesta masai,pamīšus pievieno piena maisījumu un sausās sastāvdaļas.
4.Kad masa gatava, to lej ar cepamo papīru izklātā formā,pārber ar nosusinātiem ķiršiem un cep 180*C, 45 - 60 min.
5.Gatavo biskvītu atdzesē,sagriež,pārsmērē ar krēmu un uz pāris stundām liek ledusskapī.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru