sestdiena, 2015. gada 2. maijs

ČEBUREKI


 Mīklai :
250 g. verdoša ūdens
1 t.k. sāla
50-60 ml. augu eļļa
500 g miltu
 Pildījumam:
maltā gaļa
sāls
ūdens
sīpoli
Mīkla:
Bļodā ieber sāli, pusi miltu,eļļu un uzlej tikko vārītu ūdeni un labi visu samaisa.Pāri palikušos miltus pakāpeniski pievieno un kārtīgi iemīca mīklā. Gatavo mīklu uz 30.min. ieliek ledusskapī. Mīklu sadala 9 - 10 gabaliņos un plāni izrullē.Gatavā plāceņa vienā malā ieliek ēdamkaroti sagatavotās gaļas masas un izsmērē,ar otru malu pārklāj un maliņas aizspiež. Gatavos čeburekus vāra sakarsētā eļļā no abām pusēm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru