svētdiena, 2013. gada 14. jūlijs
Maltās gaļas un pupiņu sautējums.
Produkti :
maltā gaļa
konservētās sarkanās pupiņas
tomāti
paprika
tomātu pasra
garšvielas - sīpoli,ķiploki,sāls,pipari
Gatavojam :
1. Traukā uzkarsē taukvielas,apcep sagrieztus sīpolus,sasmalcinātu ķiploku un malto gaļu.
2. Kad tas ir izdarīts pievieno kubiņos sagrieztus tomātus ar papriku,nedaudz pasautē.
3. Pa to laiku pupiņas noskalo ar aukstu ūdeni un nedaudz notecina.
4. Maltās gaļas masai pievieno pupiņas,tomātu pastu,ja vajag ūdeni,sāli,piparus,visu samaisa uzliek vāku un 20.min.pasautē.
P.S.produktu daudzums ir atkarīgs no jūsu vēlmēm un ēdāju skaita.
Abonēt:
Ziņas komentāri (Atom)
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru