pirmdiena, 2013. gada 22. jūlijs

Mango -persiku muss.

Produkti:
400 ml saldā krējuma 35%
1 gatavs mango
3-4 persiki vai nektarīni
1 paciņa želantīna
nedaudz cukura
Gatavoju šādi:
0.Želatīnu pārlej ar aukstu ūdeni un ļauj uzbriest.
1.Saldo krējumu ielej traukā,pievieno cukuru un sakuļ ne pārāk biezās putās.
2. Augļus nomizo(es persikus nemizoju),sagriež gabaliņos un sablenderē viendabīgā masā.
3.Abas masas apvieno,labi samaisa.
4.Želatīnam nolej lieko ūdeni un izkausē.
 5.Želatīnu pievieno krēma masai,atkal labi samaisa un lej trauciņos.

6. Trauciņus liek ledusskapī vismaz uz pāris stundām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru