pirmdiena, 2012. gada 20. februāris

Zefīršokolāde.

produkti:
300 g melnās šokolādes 70%
lielā paka " Marschmelo "
cepamais papīrs
tukša konfekšu kārba
gatavojam:
1.Sasmalcinām šokolādi un ieberam bļodā kurā to kausēsim .
2. Marscmelo pastilas sagriežam nelielos gabaliņos.
3.Sagrieztās pastilas atliekam maliņā.
4.Sasmalcināto šokolādi liekam ūdens peldē un kausējam līdz iegūstam viendabīgu, līdzenu, konsistenci.
5. Izkausēto šokolādi noņemam no ūdens peldes,beram klāt sagrieztās pastilas un kārtīgi izmaisām.
6.Tukšo konfekšu kārbu izklājam ar cepamo papīri un ielejam tajā mūsu sagatavoto masu.Masu izlīdzinām pa kārbu un liekam vēsā vietā sastingt.
7.Sastingušo šokolādi sagriež gabaliņos pēc vēlēšanās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru