trešdiena, 2011. gada 30. novembris

Līdaka krejuma mērcē.

produkti:
līdaka vai kāda cita zivs
1 l.skābā krējuma
citrona sula
sāls,pipari
eļļa cepšanai
sīpols
milti
gatavojam:
1.Līdaku notīra,sagriež gabaliņos,pārkaisa ar sāli,pipariem,pārslaka ar citrona sulu.
2.Pannā sakarsē eļļu,zivs gabaliņus pannē miltos un apcep eļļā.Apcepto zivtiņu liek katliņā kurā vēlāk sautēs.
3.Sīpolus sagriež pus gredzenos un apcep eļļā, pievieno 1 ēd.k. miltu,kārtīgi izmaisa un nedaudz apcep.
4.Pie sīpoliem pieliek krējumu,izmaisa un ļauj uzvārīties.
5.Krējuma mērci pārlej zivīm un sautē 20.min.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru