pirmdiena, 2011. gada 14. novembris

Pudiņš no ķirbja

produkti:
300 g ķirbja biezeņa
3 olas
3 ēd.k. kukurūzas cietes
1 paciņa pudiņa pulvera
1 tēj.k. kanēļa
3 ēd. k. cukura
2 saujas dzērveņu
gatavojam:
1.Novāram un sablenderējam ķirbi biezenī,pievienojam cukuru,kanēli un izmaisām.
2.Masai pievienojam un iekuļam olas.
3. Pieberam cieti un pudiņu,izmaisām.
4. Pievienojam dzērvenes.
5.Trauciņus ieziežam ar sviestu,izkaisām ar rīvmaizi un ielejam mūsu ķirbju masu.
6. Trauciņus liekam sakarsētā cepeškrāsnī līdz 180*C uz aptuveni vienu stundu.

P.S.ja vēlās pie ķirbju masas var pievienot 200 ml. iebiezināto pienu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru