sestdiena, 2011. gada 24. septembris

Kartupeļu pankūkas.

produkti:
kartupeļi
sīpols
krievijas siers
žāvētā gaļa
garšvielas
olas
eļļa cepšanai
nedaudz kartupeļu cietes
gatavojam:
1. Kartupeļus nomazgā,nomizo un sarīvē. Sarīvētos kartupeļus nospiež lai atbrīvotos no liekā šķidruma. Pie rīvētiem kartupeļiem pierīvē sieru un žāvēto gaļu. Masai pievieno garšvielas,olas,kartupeļu cieti un kārtīgi samīca.
2. Kad masa ir samīcīta uz pannas uzlejam un sakarsējam eļļu. Ar ēdamkaroti liekam kartupeļu masu uz pannas un saplacinam.
3. Cepam līdz pankūciņas ir kļuvušas zeltaini brūnas. Pasniedzam ar krējumu,majonēzi vai kā man, ar ābolu-brūkleņu ievārījumu.
P.S.Starp citu, tas ir manis pašas vārītājs ievārījums, kura recepti jūs varat atrast sadaļā ievārījums.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru