ceturtdiena, 2011. gada 22. septembris

Sautējums podiņā.

produkti:
cūkgaļas gabaliņš
burkāni
kartupeļi
ķirbis
sāls
pipari
sIpoli
ķiploks
kaltēta paprika
nedaudz eļļas un sviesta
gatavojam:
 1. Gaļu sagriež gabaliņos un apcep eļļā, līdz tā kļūst zeltaina. Apcepto gaļu liekam podiņa apakšā kā pirmo kārtu.Pārkaisām garšvielas.
2. Dārzeņus nomizo un sagriež kubiņos. Sīpolu sagriež riņķīšos.
3. Virs gaļas liekam kārtu ar burkāniem,sīpoliem, pārkaisām ar garšvielām.
4.Nākamos liekam kartupeļus un atkal garšvielas.
5. Kā beidzamo kārtu liekam ķirbi,pārlejam nedaudz ūdeni,pieliekam nedaudz sviesta,uzliekam vāku un liekam cepeškrāsnī. Cepeškrāsni uzsildām līdz 200*C, cepjam līdz dārzeņi un gaļa mīksta. Pēc 30 min. visu kārtīgi apmaisām un sekojam lai ūdens neiztvaiko un sautējums nepiedeg.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru