pirmdiena, 2011. gada 18. jūlijs

Saldā desa no kukurūzas nūjiņām.

produkti:200 g sviests
350 g īrisa konfektes " Zelta teliņš "
100 g šokolāde
1,5 pakas kukurūzas nūjiņu
gatavojam:
1. Katliņā ieliek sviestu un izkausē uz mazas uguns.
2. Pie izkausētā sviesta pieber notīrītās īrisa konfektes un turpina karsēt nepārtraukti maisot,lai nepiedeg.
3. Kad konfektes izkusušas un labi sajaukušās ar sviestu viendabīgā masā, pievieno šokolādi.
4. Visu labi samaisa līdz viendabīgai,gludai masai.
5. Katliņu noceļam no uguns, pieberam kukurūzas nūjiņas.
6. Visu rūpīgi un uzmanīgi samaisām.
7. Izklājam cepamo papīru, izberam masu un uzmanīgi lai neapdedzinātos veidojam desas formu.
8. Kad masa ir sastingusi un atdzisusi, varam sagriezt un baudīt.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru