pirmdiena, 2011. gada 20. jūnijs

Siera gliemezīši.

produkti:
1 iepakojums kārtainās mīklas
400 -500 g siers
ķimenes
sāls
ola pārziešanai
milti
gatavojam:
1. Mīklu izņem no iepakojuma un atsaldē.
2. Uz darba virsmas izkaisa nedaudz miltu un izveltnē atsaldēto mīklu, apsmērē ar sakultu olu.
3. Mīklas virsmu apkaisa ar rīvēto sieru.
4. Sākot no maliņas, satinam stingru desiņu.
5. Ar asu nazi desiņu sagriežam 10 -12 šķēlītēs.
6. Cepamo pannu izklājam ar cepamo papīru, virsū kārtojam mūsu gliemezīšus. Katru gabaliņu apziežam ar olu, apkaisām ar sāli un ķimenēm.
7. Cepamo pannu liekam sakarsētā cepeškrāsnī 180 -200*C.
9. Cepam līdz gliemezīši kļūst zeltaini brūni.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru