sestdiena, 2011. gada 18. jūnijs

Rabarberu ievārījums saldējumam un kūkām.

produkti:
1 kg rabarberu
800 g cukura
2 tēj.k. vanilīn cukura
1 kanēļa standziņa

gatavojam:
1.Rabarberus nomizo, sagriež parupjos gabaliņos. Rabarberu gabaliņus ieber katlā, pārber ar cukuru un vanilīn cukuru, samaisa, atstāj uz 20 minūtēm atsuloties.
2.Līdzko rabarberi ir atsulojušies, pievienojam kanēļa standziņu  un liekam vārīties.Es vāru minūtes 40 - 45.
3.Gatavo ievārījumu atdzesē, izņem kanēļa standziņu, uzglabā ledusskapī.Ievārījumu es lietoju plātsmaizēm.kūkām,saldējumam.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru