otrdiena, 2011. gada 21. jūnijs

Cepti ziedkāposti.

produkti:
ziedkāposta galviņa
rīvmaize
olas
sāls
sviests + eļļa
krējums
gatavojam:
1. Ziedkāpostu nomazgā un sadala pa rozetītēm.Lielākās rozetītes sagriež uz pusēm. Katlā ielej ūdeni, pieber sāli un liek vārīties. Līdzko ūdens uzvārījies, iekšā liek ziedkāpostus un vāra gatavus.Gatavus ziedkāpostus izņem no ūdens un ļauj atdzist.
2. Uz pannas sakarsē sviestu un eļļu.
3.Ziedkāpostus iemērc sakultās olās.
4.Tad apviļā rīvmaizē.
5.Tad ziedkāpostus liek sakarsētā pannā.
6.Cep apgrozot no visām pusēm, līdz kļūst brūni.
7.Pasniedz ar krējumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru