pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Karstājs biezpiena pudiņš.

produkti:
2-3 olas
500 g biezpiens
1/2 gl manna putraimu
2 ēd.k cukurs
1 paciņa vanilīn cukurs
rozīnes, aprikozes, žāvētie ķirši vai pēc jūsu izvēles
mērcīte:
200 ml skāba krējuma
2 ēd.k cukurs

gatavojam:
Bļodā saliek biezpienu, cukuru, vanilīn cukuru, olas, manna putraimus, visu kārtīgi samaisa līdz veidojās viendabīga masa.
Gatavo masu izliek, izklātā ar cepamo papīru veidnē, pa virsu uzber augļus.
mērcīte:Skābo krējumu sajauc ar cukuru, kārtīgi sajauc un pārlej augļiem.ja vēlās pa virsu krējuma mērcei var pārkaisīt plānā kārtiņā cukuru.
Pudiņu liek sasildītā cepeškrāsnī līdz 180*C uz stundu.Pudiņu pasniedz vai nu karstu vai aukstu.
P.S. šo pudiņu var gatavot arī mazajās porciju formiņās. Tad jācep 30 min.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru