piektdiena, 2011. gada 8. jūlijs

Pildītā paprika.

produkti:
1 kg.maltās gaļas
1 paciņa vārītu rīsu
2-3 olas
sāls
pipari un citas garšvielas
saldā paprika
2-3 ēd.k. tomātu pastas
1,5 glāzes ūdens

gatavojam:
1. Novāra rīsus un atdzesē. Atdzesētos rīsus sajauc ar malto gaļu.
2. Sajauktajai gaļai pievieno sāli, piparus, citas garšvielas,olas un sajauc maltās gaļas masu.
3.Saldo papriku nomazgā,nogriež augšiņu,istīra sēklas un saliek cepamajā traukā.
4. Papriku iepilda ar sagatavoto gaļu. Pārlej visu ar tomātu pastas un ūdens sajukumu un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī.
5.Cep 180 - 200*C līdz paprika gatava.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru