produkti:
500 g biezpiens3-4 olas
4-6 ēd.k. pūdercukura
vanilīn cukurs
2 ēd.k.kukurūzas ciete
zemenes
cukurs
gatavojam:
1.No biezpiena, olām, pūdercukura, vanilīn cukura, kukurūzas cietes sajaucam viendabīgu masu.2.Karstumizturīgās formiņas ieziežam ar sviestu un izkaisām ar rīvmaizi.
3.Zemenes kopā ar cukuru sablenderējam.
4.Trauciņu dibenos ieliekam kārtu ar zemenēm.
5.Virsū liekam biezpiena kārtu.
6.Atkal zemenes.
7. Pa virsu kā noslēdzošo biezpiena kārt, un mazliet sviesta.
8. Formiņas liekam sakarsētā cepeškrāsnī līdz 190*C uz 20-25 min.
P.S.man sanāca drusku ilgāk tāpēc tik brūni.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru