produkti:
1,5 pakas cepumu " Savojardi"2 paciņas biezpiena
2 bundžiņas siera " Mascarpone "
200 - 250 ml saldā krējuma
3 olas
250 -300 g cukura
250 ml ļoti stipras kafijas
50 ml alkahola
kakao
gatavojam:
1. Pa rokai sagatavojam visus produktus, uzlejam kafiju2. Bļodā ieliekam biezpienu pievienojam sieru, izmaisām.
3. Masai pievienojam saldo krējumu, 100 g cukura un sakuļam.
4. Olu dzeltenumus atdalām no baltumiem. Baltumiem pieber cukuru un sakuļ stingrās putās.
5. Olu dzeltenumiem arī pieber cukuru un sakuļ gaišās putās.
6. Krēma masai pievieno sakultos olu dzeltenumus un iemaisa masā.
7. Kad tas izdarīts masai pievienojam sakultos olu baltumus un iecilājam masā.
7. Kad krēms gatavs ķeramies klāt deserta gatavošanai.Cepumus ātri uz sekundi iemērcam kafijā un liekam trauka dibenā.
8. Virsū liekam krēmu atkal apmērcētos cepumus.
9. Kā noslēdzošo kārtu liekam krēmu. Rotājam pārkaisot kakao. Desertu liekam ledusskapī ievilkties.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru