otrdiena, 2011. gada 28. jūnijs

Biezpiena želeja ar zemeņu mērci.

produkti:
4 paciņas biezpiena
1 gl.cukura
vanilīn cukurs pēc garšas
400 ml.saldā krējuma 35%
1 paciņa želantīna
mērcei:
zemenes
cukurs

gatavojam:
1.Biezpienu ieliek bļodā.Krūzītē ieber želatīnu un pārlej ar aukstu ūdeni.
2.Biezpienam pievieno cukuru, vanilīn cukuru un visu samaisa.
3.Masai pievieno saldo krējumu, izmaisa.
4.Nolej želatīnam ūdeni un izkausē.
5.Izkausētu želatīnu pielej biezpiena masai un ātri sakuļ.
6.Gatavo masu lej bļodiņās un liek ledusskapī sastingt.
7.Zemenes sablenderē ar cukuru un pirms pasniegšanas pārlej biezpiena želejai.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru