produkti:
4 paciņas biezpiena1 gl.cukura
vanilīn cukurs pēc garšas
400 ml.saldā krējuma 35%
1 paciņa želantīna
mērcei:
zemenescukurs
gatavojam:
1.Biezpienu ieliek bļodā.Krūzītē ieber želatīnu un pārlej ar aukstu ūdeni.2.Biezpienam pievieno cukuru, vanilīn cukuru un visu samaisa.
3.Masai pievieno saldo krējumu, izmaisa.
4.Nolej želatīnam ūdeni un izkausē.
5.Izkausētu želatīnu pielej biezpiena masai un ātri sakuļ.
6.Gatavo masu lej bļodiņās un liek ledusskapī sastingt.
7.Zemenes sablenderē ar cukuru un pirms pasniegšanas pārlej biezpiena želejai.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru