trešdiena, 2011. gada 18. maijs

Dārzeņu sautējums ar žāvēto gaļu.

produkti:
1 paka saldētu burkānu un zirnīšu maisījuma
1 paka saldētu zaļo zirnīšu
500 g liesas žāvētas gaļas
8-10 kartupeļi
2-3 sīpoli
sāls
garšvielas
eļļa cepšanai
nedaudz ūdenis

gatavojam:
1.Sīpolus un gaļu sagriež kubiņos un eļļā apcep brūnus.
2.Kad gaļa ar sīpoliem apcepta, pārber katliņā, pievieno saldētos burkānus ar zirnīšiem,apmaisa nedaudz pasautē zem vāka.
3.Pēc īsa laiciņa pieber sasaldētos zirnīšus,apmaisa.
4.Līdz-ko ledus no zirnīšiem ir nokusis pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus,sāli,garšvielas,nedaudz ūdeni.Visu samaisa, uzliek vāku un sautē līdz kartupeļi ir mīksti.
5.Sautējoties ūdenim vajadzētu izgarot.Dārzeņi nedrīkst peldēt ūdenī.Pasniedz ar krējumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru