piektdiena, 2011. gada 6. maijs

Cepumi "Kokoskraukšķis"

produkti:
1 ola
100 g cukurs
150 g kokosriekstu skaidiņas
vanilīn cukurs pēc vēlēšanās

gatavojam:
1.Olu sakuļ ar cukuriem, gaišās, gaisīgās putās.
2.Masai pievienojam kokosriekstu skaidiņas, rūpīgi samaisām.
3. No cepamā papīra izgriežam kvadrātus izmērā 12 x 12. Virsū liekam 1 tēj.k. ar kaudzīti sagatavoto mīklu.
4.Bļodiņā ielejam ūdeni, saslapinām pirkstu galus un izplikšķinām  pēc iespējas plānākus apaļus cepumiņus.
5. Sagatavotos cepumus liekam uz cepamās pannas. Pannu liekam sakarsētā cepeškrāsnī līdz 160*C. Cepumi cepās ļoti ātri 3 - 5 minūtes,līdz kļūst zeltaini brūnas maliņas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru