piektdiena, 2011. gada 8. aprīlis

Vistas zupiņa.

produkti:
vistu kājiņas
sīpoli
burkāni
kartupeļi
smalkie makaroni
sāls,garšvielas
zaļumi
krējums

pagatavošana:
Katlā lejam ūdeni,liekam nomazgātās vistu kājiņas, pieberam garšvielas un vāram līdz vista sāk atdalīties no kauliem.Gatavo vistas gaļu  noņemam no kauliem un liekam atpakaļ katlā.Katlā pievienojam nomizotus un sarīvētus burkānus,kubiņos sagrieztus sīpolus,un kartupeļus ( ja vēlās burkānus un sīpolus pirms pievienošanas buljonā var apcept ).Pirms pašas vārīšanas beigām pievienojam makaronus.Pasniedzot zupu, pievienojam krējumu un smalki sagrieztus zaļumus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru