otrdiena, 2011. gada 12. aprīlis

Mana "Lazanja".

produkti:
makaroni priekš lazanjas
maltā gaļa
sīpols
burkāns
konservētie tomāti bez mizas
tomātu mērce
garšvielas
siers

gatavojam:
Sīpolus sagriež nelielos gabaliņos, burkānu sarīvē uz rupjās rīves un kopā ar malto gaļu apcep.Tiklīdz gaļa apcepusies pievieno garšvielas, sagrieztus tomātus, tomātu mērci, ļauj 20 min. pasautēties.
Formu kurā cepsim lazanju,ielejam nedaudz mērci bez gaļas,virsu liekam makaronu plāksnītes,tad gaļas mērci,makaronus,mērci.Pēdējā kārta sastāv no mērces, pa virsu uzrīvē sieru,liek sakarsētā cepeškrāsnī līdz 180*C uz 30 min.
Ja mērce šķiet pa sausu pievienojam ūdeni, vai nu mērcei vai pārlejam lazanjai,

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru