piektdiena, 2011. gada 29. aprīlis

Vistas krūtiņa ar pikanto sviestu un majonēzi.

produkti:
4 vistas filejas
100 g sviests
garšvielas, garšaugi ( man bija žāvēti zaļumi, karijs, kaltēta paprika, kaltēti ķiploki, sāls, pipari )
8 ēd.k. majonēze ( es izmantoju Spilvas Lieldienu majonēzi )

gatavojam:
1.Vistas fileju nomazgā un noslauka,vietām iegriež.
2. Sviestu sajauc ar garšvielām un garšaugiem, viendabīgā masā.
3.Sviestu sadala četrās vienādās piciņās. Katru filejas iegriezumu  piepildām ar pikanto sviest. Filejas liekam uz cepam pannas un pārklājam katru gabaliņu ar vienu ēdamkaroti majonēzes.
4.Pannu ar filejām liekam sakarsētā cepeškrāsnī līdz 180 - 200*C. 15 minūtes pirms cepšanas beigām, katru vistas gabaliņu nosmērējam ar atlikušo majonēzi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru