piektdiena, 2011. gada 15. aprīlis

Mīkstie ābolu cepumi.

produkti:
50 g mīksts sviests
1 ola
1 glāze cukurs
2 glāzes miltu
1 paciņa cepamā pulvera
1 paciņa vaniļas cukura
šķipsna sāls
2-3 āboli
3 ēd.k. skābo krējumu
1 tēj.k. kanēli

gatavošana:
Smalkos kubiņos sagriež ābolu.Miltus sajauc ar sāli un cepamo pulveri. Sviestu sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru līdz iegūst viendabīgu masu, tad pieliek olu un kārtīgi sakuļ.Līdzko sviesta masa sakulta, pakāpeniski piesijājam miltus ar cepamo pulveri, kanēli, kārtīgi sakuļam.Pievienojam un iemaisām ābolus.  Ar tējkaroti uz pannas liekam mīklas piciņas ar palielu atstarpi vienu no otras. Pannu liekam sakarsētā cepeškrāsnī līdz 190-200*C, uz 10-15 min.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru