otrdiena, 2011. gada 12. aprīlis

Makaronu un biezpiena sacepoms.

produkti:
400 g biezpiena
200 g makaronu
4 ēdk. cukura
sāls
2+2 olas
1 paciņa vaniļas cukura
50 g rozīnes
5 ēdk.skābā krējuma
nedaudz augu eļļas

gatavojam:
Makaronus novāra sāls ūdenī,notecina,apslaka ar eļļu lai nesalīp un atdzesē.
Bļodā liek biezpienu,pievieno cukuru,vaniļas cukuru,2 olu dzeltenumus,rozīnes,izvārītos makaronus un kārtīgi visu izjauc.2 olu baltumus sakuļ stingrās putās un iecilā biezpiena un makaronu masā.
Gatavo masu liek ietaukotā veidnē,izlīdzina.Masai pa virsu klāj krējumu kas sakults ar 2 olām.Veidni liek sakarsētā cepeškrāsnī līdz 180*C uz 45 min.Gatavu pasniedz ar ievārījumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru