otrdiena, 2011. gada 29. marts

Apelsīnu miziņas šokolādē


produkti:
3 apelsīnu miziņzs
0,5 litri ūdens
0,5 kg cukurs
šokolāde

gatavojam:
1.Katliņā ielejam ūdeni,pievienojam cukuru un vāram sīrupu.
2.Apelsīnus nomizo,sagriež strēmelēs un liek sīrupā vārīties.Vāra līdz baltā apelsīnu miziņas daļa kļūst caurspīdīga.
3.Uz paplātes klājām cepamo papīru,ņemam no sīrupa ārā miziņas un izliekam pa paplāti.Miziņām ļaujam atdzist.

4.Mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē izkausē šokolādi un iemērc atdzesētās miziņas.Noglazētās miziņas liekam uz tīra cepamā papīra,ļaujam nožūt.

P.S.Man miziņām pietrūka šokolāde,tādēļ tādas paplikas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru