svētdiena, 2014. gada 19. janvāris

Ceptā siera kūka.


Produkti:
3 paciņas cepumu
200 g sviesta
500 g svaigā siera (Mascarpone, bet var arī Rikotu u.c. svaigos sierus)
3 olas
1 citrons
bundža iebiezinātā piena ar cukuru 
Gatavo:
1.Cepumus sasmalcina,sajauc ar izkausētu sviestu un pilda cepamā formā.Kārtīgi un stingri masu piespiež pie formas malām.
2.Svaigo sieru liek traukā,pievieno olas,iebiezināto pienu ar cukuru,citrona rīvēto miziņu un citrona sulu un visu labi sakuļ.
3.Siera masu lej virsū cepumu slānim,izlīdzina un liek cepties sakarsētā cepeškrāsnī.
Pasniedz vai nu siltu vai aukstu,kā vēlās un cik ilgi vilinošo smaržu varēsi izturēt.Garšo vienādi labi gan tā gan tā.

Lai labi garšo :).

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru