trešdiena, 2011. gada 24. augusts

Sutinātā karbonāde ar burkāniem.

produkti:
cūkgaļas karbonāde
burkāni
sīpoli
garšvielas
eļļa cepšanai
2 ēd.k.milti mērcei
gatavojam:
1. Cūkgaļas karbonādi sagriež šķēlēs. Sīpolus notīra un sagriež šķēlēs.
2. Burkānus notīra un sagriež pabiezās šķēlītēs.
3. Pannā ielej eļļu,uzkarsē un apcep gaļas šķēles no abām pusēm.
4. Apcepto gaļu liek katlā, pārkaisa garšvielas un pievieno burkānus.
5. Pannā kur cepās gaļa, ieberam un apcepam sīpolus. Kad sīpoli ir apcepušies pievienojam miltus un kārtīgi izmaisām. Kad tas izdarīts,pakāpeniski lejam klāt karstu ūdeni un kārtīgi izmaisām (ūdeni vajag tik daudz lai mērce nav pa biezu vai šķidru). Līdzko mērces konsistence apmierina lejam to virsū apceptai gaļai un liekam uz mazas uguns sautēties. Sautējam līdz gaļa ar burkāniem būs mīksta.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru