trešdiena, 2011. gada 3. augusts

Ceptā zupiņa

produkti:
marinēti gurķi
desiņas vai cīsiņi
1 burka tomātu mērces
burkāni
sīpoli
rīsi
nedaudz eļļas cepšanai
gatavojam:
1. Katlā ielejam ūdeni un liekam vārīties. Sīpolu sagriež kubiņos un liek cepties. Apceptus sīpolus liekam katlā.
2. Desiņas sagriežam šķēlītēs, apcepam un klāt kaklā pie sīpoliem.
3. Burkānu sarīvē uz rupjās rīves, apcep un katlā iekšā.
4.Gurķīšus arī sagriežam šķēlītēs, apcepam un katlā.
5. Pannā lejam tomātu mērci un cepam 5 minūtes un lejam zupas katlā.
6. Zupai pievienojam rīsus un vārām līdz rīsi gatavi. Pasniedz ar krējumu vai nu kā kurš vēlās.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru