produkti:
ķīselim:
ūdens
dzērvenes
kartupeļu cietekrēmam:
500 ml saldā krējuma 35%300 g piparkūku
cukurs
1 paciņa saldā krējuma biezinātāja
gatavojam:
ķīseli:
1. Katliņā ielej ūdeni pievieno dzērvenes,cukuru un uzvāra.Bļodā ieliek kartupeļu cieti un atšķaida ar aukstu ūdeni,izmaisa.Katlā pie dzērvenēm nepārtraukti maisot ielejam cieti. Vāra līdz ķīselis uzmet pirmo burbuli,atdzesē.
krēms:
1.Piparkūku cepumus ieberam blenderī un sasmalcinām. Bļodā ielej saldo krējumu,pievieno cukuru,saldā krējuma biezinātāju un kārtīgi sakuļam.2.Pie sakulta saldā krējuma pieberam sasmalcinātās piparkūkas,izmaisām un pasniedzam ar atdzesētu ķīseli.
Nav komentāru:
Ierakstīt komentāru