piektdiena, 2011. gada 15. jūlijs

Pildītie baklažānu rullīši.

 
produkti:
baklažāni
2-3 ķiploku daiviņas
2 kārbiņas svaigā siera
1 paciņa vālriekstu
sāls
eļļa  cepšanai
gatavojam:
1.Sagatavojam visus vajadzīgos produktus pildījumam.
2.Baklažānus nomazgā, noslauka, sagriež šķēlēs, apkaisa ar sāli un noliek caurdurī uz 10 min.
3.Svaigo sieru ieliek bļodā, pievieno sasmalcinātos riekstus un sasmalcinātu ķiploku. Visu kārtīgi samaisa, pēc vajadzības pievieno sāli.
4. Baklažānus apcep uz sakarsētas pannas eļļā.
5. Apceptus baklažānus liek uz papīra dvieļiem atdzist un lai notek liekā eļļa.
6. Kad baklažāns ir atdzisis, ņemam šķēlīti, virsū liekam sagatavotā krēma pickiņu un satinam rullītī.
P.S. Ja paliek pāri krēms neraizējieties, krēms labi garšo ar sagrauzdētu maizīti.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru